HoMERACK News Update.

Picture1

Layari post terbaru dari HoMERACK! Click!

Bangsa Membaca Bangsa Berjaya.

One thought on “HoMERACK News Update.

  1. Salam Ustaz/ah,
    Kalau dapat saya cadangkan blog HoME Rack tu ditambah :
    1. Alamat dan no perhubungan kedai. Kalau ada map dan gambar lagi baik.

    2. ruangan shoutmix boleh ambil daripada laman ni http://www.shoutmix.com/main/ secara percuma. Mungkin ada yang nak bertanya harga dan sebagainya. Shoutmix boleh delete komen atau banned ip yang tidak digemari.

    tu jerlah setakat ni. InsyaAllah saya teringin nak masukkan satu colum dlm blog saya yg tak glamer tu link laman web kawan2 yg jalankan busines mcm Ina Bakhtiar : http://www.kliktudung.com, kak Inda Halim baju labuh muslimah dll lagi. InsyaAllah boleh link sama kedai ustaz yer…

    Maaf terpanjang. untuk penambahbaikan takper kan…🙂 Binnajah…!

Apa dalam minda anda?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s